//Infinity fat loss tablete za mršavljenje – sastav i iskustva korisnika
Da li znate da postoji mnogo bolje rešenje za mršavljenje nego što je dijeta?

Otkrivamo vam tajnu kako efikasno smršati za manje od 28 dana!

Nekoliko hiljada naših čitalaca je probalo da drži razne dijete o kojima smo pisali na sajtu. Neki su bili uspešni u tome a neki nisu. Svi znamo da uopšte nije lako odreći se hrane. Zato smo, posle više od 19 godina iskustva u svetu mršavljenja odlučili da svima zauvek pomognemo u borbi protiv kilograma! Ponudili smo potpuno novo rešenje i ono što je najbitnije svi se slažu sa činjenicom da su imali čak 4 puta brže i bolje rezulate koristeći ga.
Kliknite ovde da saznate više o čemu se radi!
P.S. Procenat zadovoljnih korisnika je impresivnih 99.5%!

Infinity fat loss tablete za mršavljenje – sastav i iskustva korisnika

Infinity fat loss su tablete za mršavljenje koje promoviše estradna umetnica Ana Nikolić. U ovom tekstu možete saznati sve informacije o tom proizvodu.

Ko još ne bi voleo da postoji čarobna tableta koju progutamo i svo salo se otopi. Pilula uz koju mršavimo brzo i lako, bez i najmanje potrebe za iscrpljujućim treningom ili odricanjem od hrane u kojoj uživamo!

Dok mnogi proizvodi promovišu ove vrednosi u marketinške svrhe, postoje i oni koji se trude da ljudima sa ozbiljnim viškom kilograma, barem približe ovu mogućnost. Iz jedne takve posvećenosti i naučnih istraživanja, dobijene su Infinity fat loss teblete za mršavljenje!

Kombinacija aktivnih supstanci iz vrlo potentnih sastojaka učinila je da Infinity fat loss postane broj jedan izbor dama i gospode širom sveta. Zaboravite na višak nepotrebnog i upornog sala na stomaku, bokovima, grudima ili rukama – upoznajte Infinity fat loss za mršavljenje!

Revolucija u gubljenju kilograma i masnih naslaga

Infinity fat loss tablete za mršavljenje su jak i izuzetno popularan sagorevač masti, kreiran da pomoću napredne i bezbedne metode brzodelujućih supstanci pomogne našem telu da se oslobodi viška kilograma.

Upravo je splet ovako potentnih činilaca svrstao Infinity tablete među najbolje proizvode za mršavljenje. Infinity fat loss će vam pomoći da postignete fantastične rezultate na polju gubitka masnoće sa tela, uz maksimalnu efikasnost, a minimalni napor i gubitak vremena.

Formula za pokretanje beskonačnog gubitka kilograma

Infinity fat loss tablete za mršavljenje deluju po principu snažnog fat burner-a, što znači da je za njegov maksimalni učinak neophodno aktiviranje tela i podizanje pulsa. Ovo se najbolje postiže na treninzima!

Još jedna od preporučenih “strategija” za optimalni učinak ovog dijetetskog suplementa jeste regulacija ishrane i unošenje manje kalorične hrane.

Na ovaj način, optimizuju se intervali u kojima Infinity fat loss tablete deluju, obezbeđujući nam gubljenje masti uz velike nivoe energije. Uz više energije, osećamo se spremnije da pobedimo nagomilani višak, izostaju promene raspoloženja i zaboravljamo na prejedanje.

Takođe, brzina gubljena masnih naslaga kao i količina istopljenog sala takođe zavisi od optimizacije upotrebe, odnosno pridržavanja preporučenih mera tokom uzimanja ovih tableta!

Lekari su napravili Infinity fat loss tablete tako da one imaju produženo dejstvo, da oslobađaju aktivne supstance tokom dana i noći, a dodatak alfa i omega masnih kiselina obezbediće pravilnu sintezu proteina unutar mišića.

Naučno podržan suplement koji se bori protiv masnoća

Prilikom osmišljavanja tableta za brzo i delotvorno gubljenje kilograma, vrhunski lekari, na čelu sa slavnim dr Erikom Seranom, uzeli su mnogo bitnih faktora koji predodređuju uspeh njihovih suplemenata.

Činjenična stanja o hormonskom (dis)balansu, genetičkim predispozicijama, cirkadijalnom ritmu, polu, godinama i količini fizičke aktivnisti umnogome određuju krajnji ishod upotrebe tableta.

Naučna istraživanja sprovedena su na više od sedam i po hiljada gojaznih pacijenata da bi se došlo do idealne formule za tablete za mršavljenje koje deluju na raznim kombinacijama pomenutih faktora.

Ne počinjite sa Infinity fat loss tabletama dok ne pročitate ovaj tekst >>

Kliknite ovde i saznajte zbog čega više od 75% dijeta i tableta za mršavljenje nije uspešno!

Istraživanja u realnom vremenu i sa realnim ljudima

Više od decenije, lekari profesora Serana bavili su se istraživanjem dijetetskih suplemenata i njihovog uticaja na hormone, stanje crvenih krvnih zrnaca i krajnji ishod u pogledu rekompozicije tela.

Obavljali su se redovni testovi perfromansa i stanja metabolizma, da bi se stekla potpuna slika metaboličkih procesa kroz koje telo pacijenta prolazi. Sve to je rezultiralo izdvajanjem sastojaka koji najbolje utiču na celokupni organizam i imaju dejstvo u oba doba dana.

Kako funkcionišu Infinity fat loss kapsule?

Infinity tablete sadrže u sebi aktivne supstance koje deluju kao termogeneratori u telu, a termogeneza podstiče ubrzano topljenje masnih naslaga, pretvarajući isto to salo u izvor energije.

Infinity fat loss tablete su dijetetski suplement koji potiskuje apetit (jer telo ima osećaj energičnosti) što na kraju rezultira gubitkom kilograma. Infinity kapsule su prirodan način da se uz obilje nutritivno bogatih sastojaka oslobodite viška masnih naslaga, podignete energiju i dugoročno ubrzate metabolizam.

Rezultati koji pomeraju granice mršavljenja

Tim doktora Serana testirao je Infinity fat loss tablete proveo i kroz studiju koja je podrazumevala 30 ispitanika: 15 žena i 15 muškaraca. Pokazalo sa da su tablete jednako delotvorno uticale na oba pola, restartujući metaboličke procese, i to konzumirajući dve tablete dnevno tokom mesec dana.

Takođe, tokom studije, pacijentima je bilo naloženo da ne prave značajnije izmene u svom svakodnevnom funkcionisanju i obedovanju. Treba imati na umu da je ovo bila kontrolisana studija i eksperiment u koji su lekari imali uvid 24 časa, 7 dana nedeljno.

Prvi rezultat: dodatnih 500 kalorija manje svakog dana

Već nakon prvog meseca korišćenja Infinity fat loss tableta, primećeno je značajno ubrzanje metabolizma masti. Drugim rečima, telo je uspevalo da stvori dodatnu energiju koja je topila dodatnih 500 kalorija svakog dana.

Nakon sedam dana, ispitanici su uspevali da slabe po kilogram dnevno, i to samo trošeći rezerve iz nagomilanih masnih naslaga. Testovi su pokazali da ove tablete nisu uticale na neartikulisano lučenje ili smetnje u lučenju bilo kog enzima ili hormona, što je veoma teško postići sa bilo kojim preparatom za mršavljenje.

Otkrivena opasna tajna većine preparata za brzo mršavljenje

Većina preparata za mršavljenje i “pre-workout” suplemenata je prepuna različitih stimulansa koji treba da povećaju tvrdoglavu telesnu mast da se troši, bez gubljenja na mišićnoj masi.

Dodavanjem ovakvih stimulansa, korisnici su praktično prevareni da pomisle da je energija koju osećaju zapravo proces mršavljenja. Istina je zapravo veoma drugačija! Teški stimulansi utiču na to da različiti hormoni u telu “polude” i počnu enormno mnogo da se luče tokom kratkog perioda trajanja “energičnosti”.

Takođe, ovakav pristup tabletama za mršavljenje podstiče nekontrolisano lučenje raznih hormona, pa čak i kombinaciju kortizola (hormona zbog kojeg osećamo stres i tugu) i dopamina (hormona sreće i zadovoljstva).

Aktivacija različitih grupa hormona u ovako nekontrolisanom okruženju dovodi do trajnog disbalansa i potencijalnih promena kao što su poremećaji u ishrani, poremećaji pažnje pa čak i nekontrolisana smena dobrog raspoloženja i stanja nalik depresiji.

Drugi rezultat: odlično uklapanje preparata sa svim namirnicama

Činjenica da ispitanici dr Serana nisu vodili računa o tome šta jedu, podstakla je mišljenje da je zapravo moguće i uživati u hrani koju volimo, i naterati telo da koristi masti!

Svaki obrok je prilika da doprinesemo boljem kvalitetu zdravlja i života, unapređujući kompoziciju mašine koja nas održava na zemlji – kompoziciju našeg tela! Iako je izbor hrane, njeno kombinovanje, doziranje i tempiranje bitno da bismo bili zdravi, kompleks alfa i omega M3 kiselina iz Infinity fat loss tableta optimizovan je da funkcioniše sa svakom namirnicom koju unesemo u telo, ne povećavajući osetljivu insulinsku rezistenciju.

Dr Serano je identifikovao ova dva markera (funkcionisanje masnih ćelija i osetljivost na insulin) kao glavne u borbi protiv viška masti. Koncentrisanjem na kombinaciju sastojaka koji funkcionišu zajedno sa njima, dobijamo dugoročno rešenje za višak kilograma!

Insulin je najsnažniji hormon koji utiče na skladištenje masti, a njegovo lučenje podstiču brojni razlozi, pre svega konzumacija prevelike količine ugljenih-hidrata

Pažljivo kombinovani filtrati EPA/DHA (ribljeg ulja), CLA, GLA, ALA (ulja avokada), ekstradevičanskog maslinovog ulja i ulja iz semenki lana, omogućili su održavanje nivoa insulina u normali, čak i kada su izbori hrane loši!

Treći rezultat: čišćenje krvnih sudova od masnih kapljica i triglicerida

Čovek se rađa sa milijardama malih, masnih ćelija koje telu služe za skladištenje i dobrih i loših materija (poput toksina). Nikada se ne možemo osloboditi tih masnih ćelija, ali ih možemo znatno povećati i umnožiti praveći loše izbore u hrani, odnosno jedući pohovanu hranu, prepunu trans masti koja na naše telo deluje kao toksini.

Infinity fat loss tablete za mršavljenje sadrže visoke koncentracije M3 alfa i omega masnih kiselina koji deluju kao katalizatori digestivnih enzima. Digestivni enzim EZ14 pomaže telu da bolje usvoji nutrijente, smanjujući osećaj nadutosti u stomaku koja se obično javlja odmah nakon obroka.

Ovaj enzim pomaže i u čišćenju miliona krvnih sudova od viška nagomilane masnoće i toksina iz loše hrane, čime oni postaju manji i prokrvljeniji, sprečavajući nove masti da se lako nakupe i dovedu do, ne samo masnih naslaga, već i do teških kardiovaskularnih oboljenja.

Enzim EZ14 razbija omotač masne ćelije (perilipin), oslobađa sve loše supstance zarobljene u njoj i koristi ih kao gorivo! 

Sastav Infinity fat loss kapsula

Infinity fat loss kapsule sastavljene su od prirodnih sastojaka koji ubrzavaju metabolizam i na taj način osiguravaju da naši ciljevi za gubitak telesne težine postanu realni. Ovaj sagorevač masti snažno deluje na smanjenje apetita, a istovremeno obezbeđuje energičnost i budnost.

Infinity fat loss program razvijen je samo za one koji ozbiljno shvataju svoje ciljeve u vezi sa gubitkom težine, popravljanjem kondicije i sveopšteg razmišljanja o zdravijem životu!

Infinity tablete za ubrzano topljenje masnih naslaga napravljene su od najkvalitetnijih sastojaka, koji osim što su veoma efektivni – odličan su izvor nutrijenata. Ovi nutrijenti veoma su bitni ukoliko smo na dijeti ili se ne hranimo kako bi trebalo.

Svi Infinity sastojci u ovom supementu detaljno su istraživani i testirani u najboljim laboratorijama u Kanadi! Njihova selekcija omogućila je moćno i brzo rešenje za problem gojaznosti.

U mešavini sastojaka, kao najpotentiniji za ubrzano sagorevanje masnih naslaga izdvajaju se: Acetil L-Karnitin, Kofein, ekstrakt zelene kafe, ekstrakt lista zelenog čaja, ekstrakt kambodžijske garsinije, hormon L-Tirozin, ekstrakt ljute papričice, ekstrakt gorke pomorandže i vitamin B12.

Infinity fat loss upotreba i doziranje

Infinity fat loss tablete za mršavljene se piju dva puta dnevno. U danima kada treniramo, pije se jedna tableta ujutru na prazan stomak, a druga pre treninga. Veoma je važno da se tablete uzimaju pojedinačno i sa najmanje 6 sati razlike između konzumacije. U danima bez treninga, uzima se jedna tableta ujutru i jedna tableta pred spavanje.

Kome se ne preporučuje mršavljenje pomoću Infinity tableta?

Upotreba Infinity fat loss kapsula za mršavljenje ne preporučuje se osobama koje su osetljive na bilo koji od sastojaka proizvoda. Takođe, bez konsultacije i preporuke lekara, osobe mlađe od 18 godina i deca u razvoju ne bi trebalo da ih piju.

Grupa koja je apsolutno isključena iz mogućnosti da mršavi uz Inifnity fat loss tablete jesu trudnice, dojilje i osobe na terapiji MAO inhibitorima.

Preporučene dnevne doze Infinity fat loss tableta se ne smeju prekoračiti i ove tablete nisu zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu. Jedino nas promena navika, trud da jedemo zdravije i budemo aktivniji može dovesti do dugoročno lakog održavanja kilaže koju postignemo Infinity tabletama.

Prednosti korišćenja Infinity fat loss kapsula

Infinity fat loss kapsule preporučene su gojaznim osobama koje teško skidaju prekomernu kilažu, ali i sportistima i rekreativcima koji žele da ubrzaju proces gubitka suvišnih masnih naslaga – uz adekvatnu ishranu i program treninga.

Infinity kapsule su kompleksni suplement za gubitak masti, koji sadrži visoku količinu aktivnih sastojaka koji deluju na lipotropičke i metaboličke procese. Jedino ovako kompleksna kombinacija je ključ do uspešnog i trajnog skidanja suvišnog masnog tkiva!

Infinity fat burner sadrži preko 15 sastojaka, uključujući cink, biotin, hrom i L-Karnitin koji doprinose normalnom metabolizmu masti, proteina i ugljenih hidrata, dok su CLA (konjugovana linolna kiselina) i biljni ekstrakti poznati sagorevači masti.

Istina koju vam niko neće reći o mršavljenju!
Kompanije troše milione evra da bi vam prodali svoje proizvode prepune hemije. Baš iz tog razloga nikada vam ovo neće spomenuti! Kliknite ovde da saznate više

Suplement koji se koristi isključivo uz dijetu

Da li vam je dosta iscrpljivanja na treningu bez adekvatne nagrade za rad? Ako se osećate kao da svaki put nakon prestanka sa dijetom i vežbanjem povratite svaki izgubljeni kilogram – vreme je da u svoj režim ishrane i redovnu aktivnost uvrstite i Infinity fat loss kasule!

Ovaj dijetetski supelement naučno je potvrđen i odobren kao tableta prepuna aktivnih sastojaka koja će sve naše napore učiniti plodonosnim i dugoročno nas osloboditi upornih masnih naslaga.

Kontroliše apetit

Povratite kontrolu nad svojim apetitom i zaboravite na emocionalno prejedanjesamo uz Infinity fat loss! Postizanje kalorijskog deficita nikada nije bilo lakše i sigurnije, a razlog tome je što Infinity kapsule sadrže obilje prirodnih enzima i sastojaka koji deluju kao najbolji sagorevači masti, “terajući” metabolizam da radi brže i bolje.

Poboljšava koncentraciju i raspoloženje

Kombinacija aktivinh sastojaka u ovim tabletama deluje nutropski, jer selekcija pravih biljaka povećava koncentraciju, bez opasnosti za preveliko stimulisanje različitih hormona. Prirodni aditivi u kapsulama daju energiju za trening i rad, a sagorevanje masnoća obezbeđuje dugoročno dobro raspoloženje.

Jedan od retkih, sertifikovanih proizvoda priznatih u celom svetu

Infinity fat loss tablete za mršavljenje jedan su od retkih, sertifikovanih suplemenata za dijetu koji je pronašao ogroman broj srećnih korisnika širom sveta!

Ulaganje u tehnološko-naučni razvoj i razumevanje sastojaka koje nam priroda daje, polazna je tačka i za DietX prirodni preparat za zdravo gubljenje viška kilorama.

Samo prečišćeni prirodni sastojci čija je moć dokazana mogu napraviti jedan snažan suplement za mršavljenje, koji ne garantuje samo opadanje skale na vagi, već i dugoročno vitku figuru i brz metabolizam.

Ukoliko niste sigurni koji je preparat najbolji za vas, odakle da počnete i kako da se hranite, ne oklevajte da kontaktirate tim DietX stručnjaka. Mi smo tu da vam svaki dan dijete bude lakši, a na kraju i da vidite rezultate!

Ljudi koji su koristili DietX preparat za mršavljenje

Napravljen je od posebnih biljaka koje podstiču mršavljenje: Hoodia, Garcinia, Guarana, Čia seme, Laneno seme, Kim, Zeolit i Eterično ulje.

Pomoći će vam da smanjite apetit, istopite masne naslage i uklonite celulit.

2022-01-22T23:37:32+01:00 25/11/2020|13 Komentara

13 komentara

 1. Jegdić 01/02/2021 at 12:43 - Reply

  Dobar dan. Da li osobe kije imaju insulinsku rezistenciju i kamen u žuči mogu da koriste ovaj preparat. Pri tome sam ekstremno gojazna.

 2. Jasmina Popovic 15/02/2021 at 21:47 - Reply

  Zdravo, kolko je cena?
  Hvala

 3. Suzana 01/05/2021 at 02:33 - Reply

  Cena,hvala

  • Ivana 03/07/2021 at 10:05 - Reply

   Zdravo kolika je cena i koliko tableta sadtzi jedna bocica

 4. Ljiljana terzic 24/07/2021 at 20:22 - Reply

  Pijem eutorksod 75mg pijem enalapril ali pritisak nemam g da libih smela ovovda koristim

  • Sladjana 18/12/2021 at 20:47 - Reply

   Koja je cena I koliko tableta ima

   • Tijana 31/01/2022 at 20:53 - Reply

    Imam isulinsku rezistenciju jako tesko skidam kilograme da li mogu da koristim ovaj preparat

 5. Hasnija 23/12/2021 at 06:27 - Reply

  Hallo ja sam htjela narucit ove Tablette ali kako i koliko kostaju sa posiljkom
  Unapre se zahvaljujem za odgovor

 6. Annabells 11/01/2022 at 19:59 - Reply

  Koja je cena

 7. Mirjana Vujic 24/01/2022 at 18:26 - Reply

  Kolika je cena,
  Hvala

 8. Diana Miljak 04/03/2022 at 00:51 - Reply

  Molim vas kolika je cijena i kako ih naruciti?
  Hvala

 9. Natasha 29/03/2022 at 19:40 - Reply

  Zdravo,

  Dali isporucujete za Skoplje i koja je cena dostave?

 10. Goca 08/06/2022 at 05:53 - Reply

  Cena?

Dodavanje komentara na tekst