//Herbalife: ISKUSTVA Korisnika, Proizvodi za Mršavljenje, Šejk, Ishrana i Cena!
Da li znate da postoji mnogo bolje rešenje za mršavljenje nego što je dijeta?

Otkrivamo vam tajnu kako efikasno smršati za manje od 28 dana!

Nekoliko hiljada naših čitalaca je probalo da drži razne dijete o kojima smo pisali na sajtu. Neki su bili uspešni u tome a neki nisu. Svi znamo da uopšte nije lako odreći se hrane. Zato smo, posle više od 19 godina iskustva u svetu mršavljenja odlučili da svima zauvek pomognemo u borbi protiv kilograma! Ponudili smo potpuno novo rešenje i ono što je najbitnije svi se slažu sa činjenicom da su imali čak 4 puta brže i bolje rezulate koristeći ga.
Kliknite ovde da saznate više o čemu se radi!
P.S. Procenat zadovoljnih korisnika je impresivnih 99.5%!

Herbalife: ISKUSTVA Korisnika, Proizvodi za Mršavljenje, Šejk, Ishrana i Cena!

Herbalife proizvodi su popularni kako na našem podneblju tako i u svetu. Iako prave i tablete za mršavljenje , među njima se kao najpoznatiji proizvod brenda izdvaja Herbalife šejk za mršavljenje. Reč je o bogatom šejku koji sadrži sve vitamine, minerale i proteine koji su organizmu potrebni tokom dana, a koji su kroz ovaj proizvod postali jednostavni i vrlo ukusni za konzumaciju.

Iza ovog svetski popularnog proizvoda za mršavljenje stoji kompanija Herbalife Nutrition, koja još od 1980. godine nastoji da unapredi zdravlje i kvalitet života ljudi, plasirajući na tržište proizvode koji optimalno utiču na zdravu ishranu i dobar osećaj tokom celog dana. Herbalife pruža smernice za zdravu ishranu, ali i celokupan način života na kome se baziraju njegov kvalitet i dugotrajnost.

Herbalife kompanija – u čemu je tajna?

Herbalife kompanija je poznata na globalnom nivou, a specijalizovana je za programe zdrave ishrane koji ujedno utiču na kontrolu težine i na njenu redukciju. Kompanija je osnovana osamdesete godine prošlog veka i danas svoje proizvode nudi u više od osamdeset zemalja u svetu, čime su stvoreni čvrsta tradicija i ugled Herbalife proizvoda.

Osnivač Herbalajf kompanije je Mark Hughes koji je imao daleko skromniji početak u odnosu na ono što oni danas predstavljaju. Dve godine nakon započete realizacije ideje, kompanija se otvorila u Kanadi, ali i u još desetak država i već tada zarađuje prva dva miliona dolara.

Sledeća ključna godina je 1988. kada kompanije započinje da se rapidno širi. Godine 1996. Herbalajf zarađuje prvu milijardu i seli se u glavnu kancelariju u Kaliforniji. Nakon trideset godina od inicijalizacije ideje, Herbalife je ubacio neke od najpoznatijih sportista na spisak sponzorisanja, poput fudbalske legende Lionel Mesija.

Kako je Herbalife šejk postao to što jeste danas?

Herbalajf šejk za mršavljenje je potpuno prirodan obrok namenjen svima koji nastoje da dan započnu na kvalitetan način uz ukusan doručak. U pitanju je balansiran obrok koji sadrži nutriente, minerale, proteine i vitamine u samo 220 kCal, a koji je mnogo bolja opcija od brze hrane i svih usputnih grickalica koje ste navikli da jedete u putu ka poslu.

Bitna prednost Herbalife šejka za mršavljenje u odnosu na tradicionalni koncept jela je brzina pripreme, pa umesto prosečnih pola sata koliko je potrebno da se napravi klasičan obrok, na pripremu šejka potrošićete svega 30 sekundi. Na ovaj način ćete poštedeti organizam suvišnih masnoća i kalorija, pružajući mu istovremeno sve što je potrebno za optimalno funkcionisanje tokom dana.

Herbalife šejk za mršavljenje – zdrav doručak za super početak dana

Herbalife šejk za mršavljenje se konzumira umesto jednog obroka dnevno. Iako to može biti bilo koji obrok po želji korisnika, preporučljivo je da Herbalife šejk koristite kao doručak. Ovim obrokom kreirate čvrstu bazu za naredna 24 sata, jer je poznato da uspešan i dobar dan počinje isključivo kvalitetnim doručkom.

Najvažniji obrok u toku dana treba da snabde organizam svim što mu je neophodno tokom dana, sa što manje ugljenih hidrata, a što više proteina. Ukoliko dan počnete obrokom bogatim ugljenim hidratima, organizam će tokom celog dana tražiti šećer i slične sastojke što će dovesti do nagomilavanja kalorija.

Upravo zbog toga je Herbalife šejk za brzo mršavljenje odlična alternativa za klasičan doručak, koja će vam uštedeti vreme, pružiti energiju i sačuvati organizam od suvišnih kalorija. Ukoliko vam konzumacija Herbalajf šejka uđe u naviku, vrlo brzo ćete primetiti kako suvišni kilogrami nestaju, a poseban benefit je dobar unutrašnji osećaj podstaknut zdravim obrokom.

Herbalife sastav šejka – jedinstvena Herbalife formula

Herbalife formula sadrži najkvalitetnije sastojke pripremljene prema formuli najboljih svetskih nutricionista. Šejk je bogat proteinima – jedan obrok sadrži čak 18g proteina, koji organizam drže sitim i ujedno utiču na očuvanje zdrave mišićne mase. U sastav šejka ulaze kalcijum, vitamin C, vitamin E, vitamin A, natrijum, protein, magnezijum i niacin.

Kalcijum

Kalcijum je od velike važnosti za sve ćelijske procese, pa je njegov unos tokom dana neophodan. Zdrave kosti i zube dugujemo upravo kalcijumu, čija je konzumacija naročito bitna u mladosti kada se ovi delovi formiraju. Zbog toga je kalcijum deo Herbalife šejka, koji se preporučuje i odraslima i deci.

Vitamin C

Vitami C štiti organizam od kardiovaskularnih i drugih oboljenja, ojačava imunitet, utiče na proizvodnju kolagena koji je značajn za kožu, krvne sudove i kosti. Organizam nije u mogućnosti da samostalno proizvodi i skladišti Vitamin C, zbog čega je neophodno da ga čovek svakodnevno unosi u organizam, kako bi nadomestio potrebnu količinu ovog vitamina.

Vitamin E

Vitamin E je najpoznatiji po svojim antioksidantnim svojstvima koja rastvaraju masnoće. Može se pronaći u mesu, voću, povrću, jajima i sličnim namirnicama, a među sportistima je popularan i kao suplement koji povećava snagu i izdržljivost. Veliki broj krema za lice sadrži ovaj vitamin jer podmlađuje kožu i osvežava izgled. Koristi se za lečenje dijabetesa i za odbranu od karcinoma.

Vitamin A

Vitamin A se može pronaći u mleku, puteru, jajima, šargarepi, dinji, spanaću, kupusu, peršunu, breskvama i sl. Ima značajnu ulogu u očuvanju zdrave kože, zuba, kostiju i tkiva. Poboljšava vid, a poznat je i kao Retinol koji daje pigment oku.

Natrijum

Natrijum je važan elektrolit koji služi za regulisanje krvi. Koristi se u enzimskim funkcijama i kontrakcijama mišića, a vrlo je važan i za regulaciju ćelijskih aktivnosti i funkcionisanje nervnog sistema.

Proteini

Proteini su sastavni deo svake ćelije našeg tela, a kosa i nokti su uglavnom sastavljeni od proteina. Telo ih koristi kako bi izgradilo i oporavilo tkivo, a koriste se i za proizvodnju enzima i hormona, i za izgradnju i očuvanje kostiju, mišića, hrskavice, kože i krvi. Ishrana bogata proteinima je vrlo važan deo svakodnevice, jer nas takva hrana drži sitim i omogućava brz i zdrav gubitak težine kod gojaznih osoba.

Magnezijum

Magnezijum je od ključne važnosti za zdravlje organizma, jer održava normalan krvni pritisak, ravnomeran rad srca i jake kosti. Mnogi ljudi zapostavljaju magnezijum ne unoseći ga u dovoljnoj količini, zbog čega su Herbalife proizvodi bogati magnezijumom još poželjniji za svakodnevnu upotrebu.

Niacin

Niacin je poznat kao Vitamin B3, a važan je za celokupno zdravlje organizma. Smanjuje rizik od kardiovaskularnih oboljenja i dovoljnim unosom pozitivno utiče na kontrolu nivoa holesterola.

Kako se pravi Herbalife šejk za mršavljenje?

Herbalife šejk za mršavljenje najbolje rezultate pruža ukoliko se koristi na svakodnevnom nivou, poželjno umesto prvog jutarnjeg obroka. Osim što Herbalife proizvodi podstiču zdrav i brz gubitak suvišnih kilograma, oni pozitivno utiču i na celokupan kvalitet života, a to je slučaj i sa Herbalife šejkom.

Šejk se konzumira tako što se 2 ravne supene kašike šejka pomešaju sa 250 ml vode, jogurta ili nemasnog mleka. Ukoliko koristite blender, preporučljivo je dodati i nekoliko voćki – pola banane, šaku malina ili neku drugu kombinaciju po želji.

Na ovaj način ćete dobiti obrok bogat proteinima, vitaminima i svim onim što je potrebno da se tokom dana osećate odlično. Osećaj sitosti će biti sve vreme prisutan, što će umanjiti potrebu za hranom i ugljenim hidratima, a samim tim vas dovesti do besprekorne linije. Herbalife šejk za mršavljenje se može konzumirati i umesto drugih obroka tokom dana, mada najveći broj korisnika tvrdi da je ovaj šejk njihova redovna jutarnja rutina. Šejk se sprema za manje od 30 sekundi, a jedno pakovanje ovog Herbalife proizvoda će biti dovoljno za više od 30 obroka.

Drugi Herbalife proizvodi sve popularniji

Herbalife dijeta ne uključuje samo Herbalife šejk za mršavljenje, već je tu i niz drugih proizvoda koji će na najkvalitetniji način regulisati vašu ishranu i poboljšati unos neophodnih sastojaka. Herbalife proizvodi su karakteristični po posebnoj formuli kreiranoj po kriterijumima zdravog života, a to uključuje i oslobađanje od viška kilograma, lako kretanje i dobar osećaj tokom celog dana.

Herbalife proteinski prah

Herbalife proizvodi uključuju i Herbalife proteinski prah, koji služi kao proteinski dodatak šejku za mršavljenje. Proteini održavaju zdravu mišićnu masu, drže vas sitim i pomažu u borbi protiv masnih naslaga.

Herbalife je prepoznao njihov značaj i uvrstio ih u jedan od glavnih sastojaka svojih proizvoda, ali je pružio i mogućnost da svom šejku ili drugom proizvodu samostalno dodate određenu količinu proteina za koju smatrate da je odgovarajuća.

Herbalife proteinski prah se upotrebljava tako što se jedna ili dve kašike praha doda u šejk, koji se sprema na već pomenut način. Samo 30 sekundi je dovoljno za pripremu ovakvog obroka, za koji možete biti sigurni da je zdrav i bogat proteinima. Proteinski prah je pogodan i za dodavanje u soseve ili supe, ukoliko želite brze i zdrave rezultate mršavljenja na bazi proteina.

Herbalife Multivitaminski kompleks

Herbalife Multivitaminski kompleks je napravljen da omogući unos svih vitamina i minerala u organizam, koji se ne unose putem svakodnevne ishrane. Obogaćen je raznim vitamina, prvenstveno A, B6, B12, i mineralima poput cinka.

Naročito je važan za imuni sistem jer ga održava u najboljem stanju, a pozitivno utiče i na jačinu i zdravlje zuba i kostiju. Kompletan paket vitamina savršeno upotpunjava svakodnevnu ishranu, dajući joj dodatne kvalitetne sastojke koji uništavaju kilograme i vraćaju dobar osećaj organizmu.

Herbalife proteinske pločice

Herbalife proizvodi uključuju i slatke poslastice! Mršavljenje je moguće i bez odricanja od najslađih ukusa, a Herbalife ih pruža u obliku proteinskih pločica koje sadrže samo 140 kalorija i čak 10g proteina. Jedna kutija sadrži 14 pločica, a možete ih uzimati tokom užine, bez griže savesti zbog ovog slatkog zadovoljstva.

Niskokalorični slatkiši su san svih ljudi koji imaju problem sa viškom kilograma, a to što su bogate proteinima je dodatni benefit zbog koga bi trebalo da počnete sa konzumacijom ovih slatkiša. U sastavu pločica se nalaze i drugi važni nutritijenti kao što su vitamini B1, B2, B6 i E. Na raspolaganju su čak tri različita ukusa – vanila-badem, čokolada-kikiriki i limun, pa možete izabrati onaj koji najviše odgovara vašim preferencijama kada je reč o slatkišima.

Herbalife napitak Aloje – Koncentrat

Napitak aloje je koncentrat od prirodnih listova Aloje. U sastavu napitka se nalazi 40% soka Aloja Vere koji se meša sa vodom, a tu je i samo 15 kCal koji ovaj proizvod čine idealnom alternativom slatkim bezalkoholnim pićima, koja su obično prepuna šećera.

Čaša ovog zdravog napitka je dovoljna da se osećate sveže tokom dana, znajući da ste organizmu priuštili sve zdravstvene benefite Aloja Vere. Ovaj napitak za mršavljenje se priprema mešanjem 15-20ml koncentrata sa 125 ml vode. Na ovaj način pružate telu dovoljno tečnosti, a budući da je preporučen dnevni unos vode oko 2l, lakše ćete svu tečnost popiti ukoliko je iskombinujete sa ovim ukusnim Herbalife napitkom.

Herbalife Express tabla

Herbalife Express tabla je idealna užina za sve koji su u pokretu, i kojima je potrebno nešto ukusno i zdravo da ih zasiti do sledećeg obroka. Kada niste u mogućnosti da napravite šejk, možete pojesti ovu zdravu užinu koja je omiljena među korisnicima Herbalife proizvoda.

Svaka tabla sadrži samo 207 kalorija. Express tabla je preporučljiva i jer sadrži sve esencijalne hranjive materije, pa možete biti sigurni da će vas učiniti sitim i zadovoljnim kada ste u žurbi. Svaka kutija sadrži sedam tabli.

Herbalife napitak od ovsa, jabuka i vlakana

Ovaj Herbalife napitak je namenjen unosu vlakana u organizam, koja se teško dobijaju u svakodnevnoj ishrani na koju ste navikli. Reč je o ukusnom i zdravom napitku od ovsa, jabuka i mešavine rastvorivih i nerastvorivih vlakana koja su potrebna za normalno funkcionisanje tokom celog dana. Sve što treba da uradite jeste da jednu supenu kašiku izmešate sa 150 ml vode, i vaše ukusno piće je spremno za konzumaciju.

Herbalife cena proizvoda

Kada je u pitanju Herbalife cena proizvoda je i više nego prihvatljiva s obzirom na to o kakvom se kvalitetu sastojaka radi. Formirana je tako da bude pristupačna svima koji žele da vode zdraviji i kvalitetniji život, i da na isti način skinu suvišne kilograme sa kojima se uglavnom muče godinama. Rezultati su brzi i vidljivi, a zadovoljni korisnici ističu da je dobar osećaj postignut konzumiranjem Herbalife proizvoda nemerljiv!

Herbalife proizvodi imaju dugu tradiciju i ugled među preparatima za mršavljenje, a to duguju kvalitetnim sastojcima i odličnim kombinacijama proizvoda koje ovaj brend nudi na tržištu. Pored samih sastojaka i efekata, jedna od najboljih strana Herbalife-a je brzina spremanja obroka, prvenstveno šejka, za koji nije potreban ni jedan čitav minut.

Značajna ušteda vremena nije zanemraljiva, a raspoloženje i dobro zdravlje su očigledne posledice ovakvog načina ishrane. U redu najkvalitetnijih proizvoda za mršavljenje nalazi se i naš, provereno dobar preparat za mršavljenje DietX, pa zadovoljni Herbalife korisnici često porede proizvode ova dva brenda koja su se pokazala kao najrelevantnija rešenja za skidanje suvišnih kilograma.

Ljudi koji su koristili DietX preparat za mršavljenje

Napravljen je od posebnih biljaka koje podstiču mršavljenje: Hoodia, Garcinia, Guarana, Čia seme, Laneno seme, Kim, Zeolit i Eterično ulje.

Pomoći će vam da smanjite apetit, istopite masne naslage i uklonite celulit.

2022-01-23T03:20:55+01:00 14/10/2018|6 Komentara

6 komentara

 1. Milan 25/02/2020 at 03:44 - Reply

  Herbalife je prevara i tacka.

  • Milan 12/07/2020 at 10:14 - Reply

   Zašto imenjače ?

 2. milena 26/03/2021 at 12:41 - Reply

  kak mogu da se uclanim

  • Bojana 12/02/2023 at 23:41 - Reply

   Cao Milena jel Vam neko odgovorio?

 3. […] dana, a koji su kroz ovaj proizvod postali jednostavni i vrlo ukusni za konzumaciju. Detaljnije o Herbalife proizvodima možete pročitati u našem posebnom […]

 4. David 17/03/2022 at 21:19 - Reply

  Ako neko mlijeko nevoli da li se moze konzumirati sa vodom?

Dodavanje komentara na tekst