//Citrax Forte Kapsule: ISKUSTVA Korisnika, Dejstvo, Sastav i Upotreba!
Da li znate da postoji mnogo bolje rešenje za mršavljenje nego što je dijeta?

Otkrivamo vam tajnu kako efikasno smršati za manje od 28 dana!

Nekoliko hiljada naših čitalaca je probalo da drži razne dijete o kojima smo pisali na sajtu. Neki su bili uspešni u tome a neki nisu. Svi znamo da uopšte nije lako odreći se hrane. Zato smo, posle više od 19 godina iskustva u svetu mršavljenja odlučili da svima zauvek pomognemo u borbi protiv kilograma! Ponudili smo potpuno novo rešenje i ono što je najbitnije svi se slažu sa činjenicom da su imali čak 4 puta brže i bolje rezulate koristeći ga.
Kliknite ovde da saznate više o čemu se radi!
P.S. Procenat zadovoljnih korisnika je impresivnih 99.5%!

Citrax Forte Kapsule: ISKUSTVA Korisnika, Dejstvo, Sastav i Upotreba!

Citrax Forte kapsule za mršavljenje se promovišu kao jedan od saveznika u borbi protiv viška kilograma. Reč je o proizvodu koji se pojavio na tržištu relativno skoro. U kapsulama za mršavljenje se nalaze uglavnom prirodni sastojci, ali se prave hemijskim procesima u labaratoriji.

Problem gojaznosti je dostigao razmere globalne epidemije, budući da trećina svetske populacije ima problem sa viškom kilograma i masnim naslagama. Kako je nepravilna ishrana glavni krivac za gojaznost u najvećem broju slučajeva, javila se potreba za još jednim rešenjem koje će možda postati saveznik u skidanju kilograma onih koji ne uspevaju da reše ovaj problem.

Citrax Forte tablete za mršavljenje mogu biti efektnije ukoliko su propraćene zdravim navikama i treningom. Iako proizvođač navodi da uzimanjem ovih kapsula suvišni kilogrami nestaju bez ulaganja dodatnog truda u fizičku aktivnost, kao i bez dijeta i gladovanja to ipak nije slučaj po iskustvima korisnika. Pretražili smo mnogo stranica na Internetu i korisnici uglavnom nisu posebno zadovoljni njegovim efektima.

4 puta efikasnije i brže rešenje od Citrax Forte kapsula je DietX preparat za mršavljenje iz Južne Amerike

Moramo vam nešto napomenuti pre nego što krenemo u detaljniju priču o Citrax Forte kapsulama.

Pretpostavljamo da, čim čitate ovaj tekst o kapsulama za mršavljenje, tražite neko lakše i brže rešenje nego što su naporni treninzi ili dijete o kojima smo pisali na sajtu. Mnogo ljudi nema vremena ni mogućnosti da svakodnevno vežba, ili da prilagodi svoju ishranu.

Iako ste možda rešili da izgubite kilograme pomoću Citrax Forte kapsula, naša iskrena preporuka vam je da probate DietX preparat za mršavljenje iz Južne Amerike. On je veoma brzo i jednostavno rešenje, a pored toga je čak 4 puta efikasniji i zdraviji jer se pravi od biljaka iz Južne Amerike, u državi Peru, dok se sve kapsule i tablete prave u labaratorijama pomoću komplikovanih hemijskih procesa koji mogu veoma da štete vašem telu, a time ćemo se dosta baviti u nastavku teksta. Odvojite 3 minuta i pročitajte ovde detaljnije informacije o DietX preparatu za mršavljenje >

Citrax Forte sastav kapsula na bazi gorke pomorandže

Citrax Forte kapsule za mršavljenje su pravljene na bazi aktivnog sastojka gorke pomorandže (Citrus Aurantium) sa 6% sinefrina. On može dovesti do povećanja fizičke izdržljivosti, pa ga koriste oni koji se redovno bave fizičkom aktivnošću.

Ostali sastojci su:

 • limunov sok,
 • maltodekstrin,
 • vitamin C (5mg po kapsuli),
 • Ca-fosfat,
 • Mg-stearat,
 • želatin (kapsula) i
 • TiO2.

Limunov sok

Citrax Forte u svom sastavu ima i limunov sok koji pravi pozitivno dejstvo na ljudski organizam. Česta je preporuka nezaslađena čaša limunde za svaki početak dana. Citrax Forte navodi da je neka pozitivna dejstva limunovog soka smestio u svoju kapsulu. Naravno sa drugim sastojcima koji optimalno utiču na organizam.

Osim što može da podstiče gubitak kilograma, limunov sok je dobar za održavanje mladolikog izgleda kože i jačanja imuniteta, pa sa ovim sastojkom nema greške kada je zdrav život u pitanju.

Maltodekstrin

Maltodekstrin je glavni predstavnik oligosaharida. Maltodekstrin oslobađa ugljene hidrate u krvotok i kao posledica toga, optimalno puni glikogenske rezerve u mišićima i jetri.

Kompleksni ugljeni hidrati direktno stimulišu oslobađanje insulina, koji utiče na povećanje mišićne mase tako što obezbeđuje brz transport aminokiselina u gladne mišiće. Maltodekstrin je neizostavan prilikom bavljenja sportom, jer povećava snagu i izdržljivost, smanjuje umor i sprečava skupljanje mlečne kiseline u mišićima.

Ne počinjite sa Citrax Forte kapsulama dok ne pročitate ovaj tekst >>

Kliknite ovde i saznajte zbog čega više od 75% dijeta i tableta za mršavljenje nije uspešno!

Vitamin C

Vitamin C spada u red najvažnijih vitamina zbog sjajnih učinaka koje stvara u organizmu. Pre svega, navodi se da je bitan za pravilno stvaranje vezivnog tkiva koje objedinjuje i pričvršćuje delove organa i organskih sistema, čiju osnovu predstavlja kolagen koji stvara između ostalog i vitamin C.

Ovaj vitamin pomaže u zarastanju rana i indirektno utiče na stvaranje krvnih zrnaca. Vitamin C ublažava simptome gripa i služi kao prevencija za odbranu organizma od raznih bolesti. Naročito je važan za sportiste, ali i sve druge koji teže zdravom životu. Više puta je dokazano da se prilikom umerenih fizičkih aktivnosti gubi znatno više kalorija ukoliko se u organizam unosi dovoljna količina ovog vitamina.

Među brojnim zdravstvenim benefitima Vitamina C treba izdvojiti i to da smanjuje rizik od nastanka srčanih bolesti, jer pospešuje funksionisanje krvnih stanica i značajno poboljšava cirkulaciju krvi. Takođe, vrlo pozitivne efekte pruža u borbi protiv karcinoma, jer pospešuje efekte hemoterapije i kvalitet života osoba koje se bore sa ovom bolešću.

Želatin

Želatin sadrži dijetetski kolagen, prolin, glicin i protein, zbog čega se smatra da ima pozitivan uticaj na zdravlje kože, kose i noktiju. Želatin pomaže i kod bolova u zglobovima, odličan je za zatezanje kože, dobar je za probavu i imuni sistem, a praksa je pokazala da znatno smanjuje pojavu celulita zbog čega je i ovo sastojak jedne Citrax Forte kapsule.

Citrax Forte dejstvo – kako pomorandža topi kalorije?

Sinefrin je glavni sastojak gorke pomorandže koji podstiče gubitak kilograma, a to postiže posebnom stimulacijom beta-3 (β3) adrenergičkih receptora koji su smešteni u masnom tkivu, čime se povećava razgradnja masti (lipoliza) i ubrzava metabolizam. Ostali β receptori ostaju netaknuti (β1 i β2) i nestimulisani, pa su srce i krvni pritisak potpuno očuvani.

Pored ovakvog efekta, Citrax forte dejstvo se ogleda i u regulaciji holesterola zbog povoljnog delovanja na jetru, a uspešno se bori i protiv patogena, te jača imuni sistem što je od velike važnosti.

Citrax Forte upotreba – kako uzimati kapsule za mršavljenje?

Ako se ipak odlučite za ove kapsule a ne za mnogo efikasniji preparat DietX, znajte da je Citrax Forte namenjen za svakodnevnu upotrebu. Reč je o manjem pakovanju koje sadrži 30 kapsula, odnosno većem pakovanju od 60 kapsula koje pri preporučenoj upotrebi može da traje mesec dana. Kako proizvođač navodi, preporučljivo je dva puta dnevno uzimati po jednu kapsulu pre obroka, uz punu čašu vode. Takođe, savetuje se strogo pridržavanje ove mere, budući da prekomerno konzumiranje kapsula dovodi do neželjenih dejstava.

Uzimanje kapsula dva puta dnevno je optimalna mera, pa ne bi trebalo preterivati i dovoditi organizam u konfuziju prekomernom upotrebom kapsula. Takođe, upotreba Citrax Forte kapsula dozvoljava normalan unos hrane, pa kapsule nikako ne treba tretirati kao zamenu za obroke. Uz upotrebu ovih kapsula, možete najnormalnije jesti. Ipak bi trebali da izbacite slatkiše, masnu hranu i da ne jedete posle 18h uveče.

Fizička aktivnost je preporučljiva. Šetnja ili lagan džoging su najveći prijatelji vašeg zdravlja, ali brz tempo života ne dozvoljava uvek ove aktivnosti. 

Citrax Forte iskustva korisnika i efekti

Efekti Citrax Forte proizvoda se najbolje vide na korisnicima. Malobrojni kažu da ima efekta, ali ima i dosta onih koji nisu zadovoljni. Kako gojaznost nije samo estetski, već i zdravstveni problem, gubitak kalorija je prioritet gojaznih ljudi, a Citrax Forte  se trudio da to prepozna i svojom formulom sastojaka doprinese gubitku kilograma.

Istina koju vam niko neće reći o mršavljenju!
Kompanije troše milione evra da bi vam prodali svoje proizvode prepune hemije. Baš iz tog razloga nikada vam ovo neće spomenuti! Kliknite ovde da saznate više

Jedna od karakteristika dejstva Citrax Forte kapsula koju proizvođači najviše ističu je zdrav gubitak kilograma, što znači da su svi sastojci navodno zdravi. Takođe, formula prema kojoj je proizvod izrađen pogađa one delove organizma koji su odgovorni za gubitak kalorija, dok prema rečima proizvođača, srce i krvni pritisak ostaju potpuno netaknuti.

Citrax Forte upotreba kapsula za gubitak celulita

Pored toga što se reklamira kao proizvod namenjen gubitku suvišnih kilograma, navodi se i da ga žene cene zbog njegovog delovanja na celulit, koji upotrebom kapsula navodno nestaje, a koža se zateže. Narandžina kora u predelu butina i zadnjice predstavlja vrlo kompleksan problem, jer se teže skida od viška kilograma. Prema iskustvima korisnika na koje smo naišli Citrax Forte se nije pokazao kao delotvoran čak ni na ovom polju.

Dame znaju da mršavljenje samo po sebi ne dovodi do savršene linije u estetskom smislu, ako se uzmu u obzir opuštena koža na stomaku, strije i celulit koji obično ostaju na mestu i nakon skidanja kilograma. DietX preparat se pobrinuo i za ovaj aspekt postizanja savršenog izgleda, pa uz to što topi kalorije, on pozitivno deluje na zatezanje kože, što je vidljivo već nakon nekoliko nedelja korišćenja proizvoda.

Dejstvo na celulit se ostvaruje prvenstveno zahvaljujući biljkama koje se nalaze u sastavu proizvoda, a koji je poznat kao odlično sredstvo za zatezanje gože i uklanjanje strija, celulita i masnih naslaga generalno.

Efekti Citrax Forte sredstva za mršavljenje

Citrax Forte kapsule za mršavljenje ne ostvaruju pozitivna dejstva kao što se navodi u brojnim reklamama. Nekada je najbolje slušati iskustva korisnika pri odabiru pravog rešenja za gubitak kilograma. A tu je DietX apsolutni šampion jer su korisnici prezadovoljni njime. Pre svega, u prvom redu, treba naglasiti topljenje masnih naslaga, ubrzavanje metabolizma, povećanje razgradnje masti, povećanje energije i vitalnosti, smanjivanje apetita i jačanje imunog sistema. Osim ovih direktnih efekata, korisnici potvrđuju da se nakon određenog perioda konzumacije DietX preparata osećaju lakše, fleksibilnije i pokretljivije, što im omogućava da lakše izdrže dan i obave više aktivnosti u njemu.

Snaga i lakoća kretanja je najbitniji faktor za uspešan dan. Posao, deca, i sve druge obaveze umeju da iscrpe snagu iz organizma. Upravo tu nastupa DietX koji, osim što skida suvišne kalorije, takođe uliva energiju i dodatnu izdržljivost organizmu. Promene ćete videti u ogledalu, ali i u tome što ćete svoj radni dan završavati raspoloženi, odmorni, sa dodatnom energijom koju ćete moći da iskoristite u igri sa decom, šetnji sa prijateljima ili drugim obavezama koje vas čekaju.

Mršavljenje ima i zdravstvene i estetske efekte

Pozitivni efekti su estetski, ali i zdravstveni, jer skidanje viška kilograma uvek znači i poboljšanje zdravstvenog stanja i celokupnog osećaja tokom celog dana. Brojna istraživanja su potvrdila da je gojaznost često uzrok mnogih bolesti, pa je reševanje ovog problema prioritetno u životima svih onih koji se bore sa suvišnim kilogramima.

Mršavljenje je uvek podrazumevalo teške treninge, brze dijete i odricanja koja nisu dala značajne rezultate. Mnogi ljudi su se zato mirili sa prekomernom kilažom. Međutim, sredstvo za mršavljenje kao što je DietX preparat omogućava brzo i jednostavno rešenje problema. Dovoljno je da proizvod konzumirate po uputstvu, bez odricanja od hrane koju volite, i prve rezultate ćete videti mnogo ranije nego što ih uopšte očekujete. I Citrax Forte kapsule mogu imati nekog efekta, ali je to čak 4 puta manje.

Da li Citrax Forte može biti štetan?

Iako postoji nekoliko pozitivnih dejstava ovog proizvoda, Citrax Forte kapsule za mršavljenje mogu izazvati i određena neželjena dejstva, ukoliko se korisnici ne pridržavaju uputstva za upotrebu ovog proizvoda. Svaka prekomerna konzumacija može dovesti do neželjenih dejstava.

Takođe, kapsula nije zamena za zdrav način života i uravnoteženu ishranu, pa nikako ne bi trebalo zapostaviti regularne obroke. Kapusla deluje tako da smanjuje apetit i sprečava svakodnevno prejedanje. To nikako ne nadoknađuje ono što u organizam unosite osnovnim obrocima u toku dana.

Kome se Citrax Forte kapsule ne preporučuju?

Osobama u određenom uzrastu ili specifičnom stanju nisu preporučljive, zbog načina na koji proizvod deluje i posebnosti tog stanja. Citrax Forte kapsule se ne preporučuju deci mlađoj od 12 godina, trudnicama, dojiljama, osobama sa čirom na želucu ili dvanaestopalačnom crevu, kao i svim osobama koje su osetljive na neki od sastojaka proizvoda.

Citrax Forte cena proizvoda

Cena Citrax Forte preparata, u zavisnosti od pakovanja, varira između 1500 i 2200 RSD, a na vama je da odlučite koliku kutiju želite da uzmete. Citrax Forte kapsule za mršavljenje možete kupiti u apotekama. DietX pakovanje od 500g traje vremenski dva puta duže od Citrax Forte kapsula a cena je skoro za trećinu manja.

Citrax Forte i zdrave navike

Ove kapsule dozvoljavaju da se držite redovne ishrane i ustaljenih aktivnosti. Napominjemo da su efekti mršavljenja uvek veći ukoliko su namirnice koje unosite u organizam zdrave i sveže. Takođe, Citrax Forte fino deluje na sportiste, poboljšavajući njihovu izdržljivost i energiju, pa ukoliko volite da provodite vreme na stazi za trčanje ili u teretani, ove kapsule mogu poboljšati vaše kapacitete za fizičku aktivnost.

Sredstva za mršavljenje dugi niz godina nisu ulivala poverenje, sve dok tržištem nije zavladao proizvodi poput DietX preparata. Konkretni rezultati su najbolji pokazatelj delotvornosti, pogotovo jer je mršavljenje očigledno i brzo kod osoba koje se odluče na ovaj preparat. Gojaznost može da se prevaziđe uz prave saveznike, a DietX može biti vaš!

Korisnici DietX preparata

.
Više od 20.000 ljudi je koristilo DietX u prethodne 3 godine
Saznajte više o DietX preparatu

2022-01-22T23:43:42+01:00 10/10/2018|15 Komentara

15 komentara

 1. Marko 25/06/2019 at 17:22 - Reply

  Skoro sam poceo da uzimam Citrax forte pre 6 dana po dve kapsule dnevno pa cemo videti rezultat

  • Sanela 19/10/2019 at 13:46 - Reply

   Jel bilo efekta ili ne?

  • lidija 29/04/2020 at 12:51 - Reply

   jel pomoglo

  • JovanA 10/08/2020 at 09:56 - Reply

   Dali ima efekta

 2. Suzana 20/08/2019 at 13:09 - Reply

  Pocela sam pre 13 dana ne verujem da ce mi 8sta pomoci

 3. Suncica 05/11/2019 at 21:35 - Reply

  Se najubavo

 4. Andrijana 29/04/2020 at 15:11 - Reply

  Ima efekta ukoliko izbacite svu nezdravu hranu, nece vam pomoci uz cips, rostilj, cokoladu i picu????

 5. Snezana 13/06/2020 at 08:33 - Reply

  Od danas pocinjem da pijem dietx,videcemo efekat.Javljam,ako je neko koristio volela bi da podeli iskustvo

 6. Aleksandra 04/07/2020 at 11:32 - Reply

  Pozzz!!!Da li djeluju tablete ?

 7. […] Citrax Forte se pojavio na tržištu relativno skoro. Svedoci smo brojnih TV reklama za ovaj proizvod. U kapsulama za mršavljenje se nalaze uglavnom prirodni sastojci. Mogu biti efektnije ukoliko su propraćene zdravim navikama i treningom. Citrax Forte kapsule za mršavljenje su pravljene na bazi aktivnog sastojka gorke pomorandže (Citrus Aurantium) sa 6% sinefrina. On može dovesti do povećanja fizičke izdržljivosti, pa ga koriste oni koji se redovno bave fizičkom aktivnošću. Postoje pakovanja od 30 i 60 tableta. Dnevno se uzima po dve. Cena Citrax Forte tableta je između 1550 i 2200 dinara. […]

 8. Ada 23/01/2021 at 10:53 - Reply

  U sastojcima pise da ima zelatin..da li mi neko moze reci od cega je zelatin govedji ili svinjski? Bitno je molim vas?

  • Mara 16/05/2021 at 15:43 - Reply

   Ahahahaha prepala se bula da nije svinjski zelatin

   • Vik 16/09/2021 at 18:11 - Reply

    Hahahahahahahha ti si car

 9. Haxhi 03/03/2021 at 09:11 - Reply

  U eurima koliko je cijena jedne kuije ili koliko tableta su u tu kutinu

 10. Svetlana 20/07/2021 at 14:10 - Reply

  Meni je licno samo iscedjen novcanik.
  Toluko sam bila naivna da sam kupila 3×60 kapsula citrax forte i nidam smrsala ni gram

Dodavanje komentara na tekst