//Amazonsko oko za mršavljenje – Iskustva, Naručivanje i Cena
Da li znate da postoji mnogo bolje rešenje za mršavljenje nego što je dijeta?

Otkrivamo vam tajnu kako efikasno smršati za manje od 28 dana!

Nekoliko hiljada naših čitalaca je probalo da drži razne dijete o kojima smo pisali na sajtu. Neki su bili uspešni u tome a neki nisu. Svi znamo da uopšte nije lako odreći se hrane. Zato smo, posle više od 19 godina iskustva u svetu mršavljenja odlučili da svima zauvek pomognemo u borbi protiv kilograma! Ponudili smo potpuno novo rešenje i ono što je najbitnije svi se slažu sa činjenicom da su imali čak 4 puta brže i bolje rezulate koristeći ga.
Kliknite ovde da saznate više o čemu se radi!
P.S. Procenat zadovoljnih korisnika je impresivnih 99.5%!

Amazonsko oko za mršavljenje – Iskustva, Naručivanje i Cena

Da li ste već čuli šta je amazonsko oko i čemu ono služi? Moguće je da ste ga viđali na televizijskim reklamama, a reč je o preparatu namenjenom za mršavljenje, koji je zapravo u svom sastavu biljka guarana u prahu koja sadrži kofein. Ono što valja odmah na početku da znate jeste da ova mešavina jeste korisna kada je u pitanju proces gubljenja težine, ali samo ako pratite propisane doze i ako ne preterujete u želji da što brže dobijete željeni rezultat.

U nastavku teksta ćete saznati upravo koji su benefiti guarane kao biljke za mršavljenje, a samim tim i preparata amazonsko oko, ostale zdravstvene benefite, kao i moguće nuspojave kojih biste trebalo da budete svesni pre kupovine preparata.

Preporučujemo vam mnogo bolji preperat nego što je Amazonsko oko

Pre nego što vam opišemo Amazonsko oko želeli bi smo da vam preporučimo još jedan preparat koji u svom sastavu sadrži guaranu ali i mnoge druge biljke koje dovode do mršavljenja. U pitanju je DietX preparat za mršavljenje iz Južne Amerike koji je mnogo efikasniji i zdraviji nego Amazonsko oko, koje nije provereno i može naškoditi zdravlju.

Kakva je guarana biljka?

Guarana predstavlja biljku penjačicu poreklom iz Amazonskog basena, koja je među tamošnjim plemenima najviše cenjena zbog svog ploda. Plod je veličine zrna kafe kada sazri, i svojim oblikom podseća na ljudsko oko, odakle i potiče naziv preparata “Amazonsko oko”. Ima ljušturu crvene boje, dok je seme crno i obavijeno još jednim slojem bele boje, koji podseća na beonjaču kad se bliže zagleda.

Ekstrakt guarane se dobija kad se biljka samelje u prah, a upravo amazonska plemena su ovaj prah koristila za tretiranje raznih terapeutskih problema, a razlog tome je impresivan sadržaj različitih stimulansa, kao što su kofein, teofilin i teobromin. Pored stimulanasa, ova biljka sadrži i antioksidanse kao što su tanini, saponini i katehini.

Kao što verovatno već znate, guarana se koristi u industriji energetskih pića u najvećem procentu, čak 70%, dok se ostatak melje u prah i koristi za proizvodnju različitih preparata.

Istorijat i mit

Reč guarana potiče iz Guarani jezika, što je jezik urođenika iz Južne Amerike koji pripadaju porodici jezika Tupi-Guarani. U osnovi reči je “warana” što u jeziku brazilskog plemena Satere-Maue znači biljka, ili, u Guarani jeziku, “voće kao oči ljudi”. U kulturi Tupi -Guarani i paragvajskim plemenima, ova biljka igra značajnu ulogu i veoma je prisutan deo folklora.

U mitu prethodno pomenutog brazilskog plemena, Satere-Maue, domestikacija guarane je povezana sa božanstvom koje je ubilo jedno seosko dete. Da bi utešilo seljane, drugo dobronamerno božanstvo je detetu izvadilo levo oko i posadilo ga u obližnjoj šumi, pa je tako nastala divlja biljka guarana, a desno je posadilo u selu, i tako je nastala domestifikovana varijanta ove biljke. Iako zvuči morbidno, mitovi poput ovog u mnogim kulturama su nastojali da preko tragedije objasne postojanje nečega od čega generalno imaju veliku korist.

Pleme Guarani je uglavnom koristilo ovu biljku za čaj, tako što su ljuštili, prali i sušili seme, i na kraju ga mleli u prah. Od praha se potom pravilo testo, koje se oblikovalo u cilindre, što je predstavljalo svojevrstan hleb od guarane, koji su jeli tako što su ga potapali u toplu vodu i mešali sa šećerom.

Ova biljka i njena svojstva su prvi prvi put došla u kontakt sa evropskim kolonizatorima u 16. veku, i to pre svega preko španskih hroničara koji su u to vreme bili izvor informacija i znanja kada je reč o dalekim destinacijama, pa tako i o egzotičnim biljkama. Ipak, iako se svet tad već relativno upoznao sa svojstvima i benefitima ove biljke, guarana nije komercijalizovana sve do 1958. godine.

Ne počinjite sa dijetom dok ne pročitate ovaj tekst >>
Kliknite ovde i saznajte zbog čega više od 75% dijeta nije uspešno!

Zdravstveni benefiti guarane

1. Bogata je antioksidansima

Kao što smo već spomenuli, guarana je bogata sastojcima koji sadrže antioksidativna svojstva, što uključuje kofein, teobromin, tanine, saponine i katehine, što su zapravo svojstva koja umnogome nalikuju karakteristikama zelenog čaja.

Antioksidansi su važni zato što  neutrališu potencijalno štetno dejstvo molekula, odnosno takozvanih slobodnih radikala, koji stupaju u reakcije sa ćelijama, povezane sa starošću, bolestima srca, rakom i drugim bolestima, a upravo guarana može da spreči ili uspori ove procese.

2. Smanjuje osećaj umora i poboljšava koncentraciju

Razlog zašto se guarana koristi kao jedan od glavnih sastojaka u industriji energetskih pića jeste zbog svog visokog sadržaja kofeina, koji pomaže u održavanju energije i mentalne koncentracije. Štaviše, sadržaj kofeina u guarani je do 6 puta veći od onog koji ima kafa, a deluje tako što blokira efekte adenozina, odnosno sastojka koji pomaže mozgu da se opusti. Kofein u suštini vezuje receptore adenozina, i sprečava ih da se aktiviraju.

Mnoge studije su pokazale da su se ljudi, koji su uzeli vitamine kako dodatke ishrani koji sadrže guaranu, pokazali kao manje umorni dok su radili određene testove, od onih kojima je prilikom testiranja dat placebo. Takođe se pokazalo da guarana ima pozitivan efekat na moždanu iscrpljenost i umor koji nastaje kao posledica lečenja raka, i to bez negativnih posledica.

3. Može poboljšati kognitivne sposobnosti i pamćenje

Istraživanja su pokazala da gurana može znatno na utiče na procese učenja i pamćenja, ali i naraspoloženje, a tokom eksperimenta je testirano nekoliko različitih doza, odnosno 37.5 mg, 75 mg, 150 mg i 300 mg.

Interesantno je da su ljudi koji su dobili dozu od 37.5 mg ili 75 mg imali najbolje rezultate na testovima, što pokazuje da najveće doze nisu i najefektnije. Zapravo, manja količina guarane sadrži manje doze kofeina, što pokazuje da nije samo i isključivo koefin zaslužan za benefite po pamćenje, već je verovatnije da su druge komponente koje ova biljka sadrži od većeg značaja.

Neke studije su uporedile efekat guarane sa ginsengom, još jednom biljkom koja potpomaže pamćenje, s tim što se pokazalo da guarana ima jači efekat i da bolje usmerava pažnju na zadatke koje treba završiti, kao i na brzinu završavanja zadataka.

4. Stimuliše mršavljenje

Kao što znate, stanje gojaznosti u ekstremnim slučajevima svakako predstavlja razlog za brigu, jer se povezuje sa nastankom hroničnih oboljenja kao što su kardiovaskularne bolesti, dijabetes tipa 2 i rak.

Biljka gurana se pokazala kao korisna prilikom redukovanja težine, i to pre svega zahvaljući njenom najprisutnijem sastojku – kofeinu, čija je konzumacija u stanju da ubrza metabolizam za 3-11%, u rasponu od 12h. Brži metabolizam znači brže procesiranje kalorija, a ono što je još značajnije jeste da guarana može da potisne razvoj masnih ćelija, odnosno rad gena koji utiču na njihovu proizvodnju i podstakne rad onih koji ih usporavaju.

Osim ubrzanog metabolizma, kofein funkcioniše i kao stimulans, a to znači da se poboljšava i vaša budnost i fizički učinak. Ovo zahteva više energije, a gurana deluje tako što koristi zalihe masti i glukozu kao gorivo, što direktno utiče na smanjenje telesne težine.

5. Može lečiti hroničnu dijareju i konstipaciju

Ova biljka se vekovima upotrebljava upravo za lečenje stomačnih problema, kao što su dijareja i konstipacija. Naime, guarana je u stanju da olakša ovo stanje pre svega zahvaljujući svom sadržaju tanina, i ostalih antioksidanasa.

Tanini su poznati po svojoj sposobnosti da vezuju i izazivaju kontakcije tkiva, što im omogućava da oblažu zidove digestivnog trakta i tako ih čine vodootpornim, što automatski ograničava količinu vode koja se luči u crevima. S druge strane, kofein se ponaša kao prirodan laksativ, ali može da deluje i kao sredstvo protiv dijareje ako se koristi u manjim količinama.

6. Poboljšava zdravlje srca

Kozumacija guarane pomaže zdravlju srca na dva načina. Prvi način je to što sadržaj antoksidanasa koji ima utiče na protok krvi i sprečava nastanak ugrušaka, a drugi je to što može da umanji oksidaciju lošeg holesterola, koji je odgovoran za nastanak začepljenja u arterijama.

7. Umanjuje bol

Amazonska plemena su ovo voće često konzumirala u cilju oslobađanja od bolova, što je svojstvo koje opet duguje kofeinu, i to zahvaljući njegovoj već pomenutoj sposobnosti da vezuje i blokira receptore adenozina, koji stimuliše osećaj bola, a kofein svojim vezivanjem za ove receptore smanjuje osećaj bola.

Guarana se iz ovih razloga često nalazi kao jedan od primarnih sastojaka lekova protiv bolova, a takođe je poznato da znatno pojačava njihovo dejstvo.

8. Utiče na stanje kože

Zbog svojih jakih antioksidativnih i antibakterijskih karakteristia, guarana je našla svoju primenu i u kozmetičkoj industriji, i to pre svega kao sastojak krema, losiona, sapuna, šampona i regeneratora za kosu, dok učinak koefina je stimulacija protoka krvi u koži.

Pored toga, antioksidansi pozitivno deluju i na usporavanje znakova starenja kože, poput upalih obraza i bora oko očiju, a samim tim poboljšavaju tonus kože.

9. Može biti korisna u tretiranju raka

Kao što vam je poznato, rak nastaje kao posledica nekontrolisanog rasta ćelija, a određena testiranja su pokazala da guarana može da spreči oštećenje DNK lanca, uspori rast ćelija raka i čak utiče na njihovo izumiranje. Najbolji rezultati su postignuti prilikom tretiranja raka debelog creva, a naučnici pretpostavljaju da je to primarno zahvaljući njenom sadržaju ksantina, što je komponenta slična kofeinu i teobrominu.

10. Poseduje snažna antibakterijska svojstva

Guarana sadrži mnoge sastojke koji mogu da spreče ili potpuno unište štetne bakterije, a jedna od njih je Escherichia coli (istovremeno i jedna od najteže tretiranih bakterija), koja naseljava creva ljudi i životinja. Mnoge vrste ove bakterije su potpuno bezopasne, ali neke od njih mogu da izazovu dijareju, razne upale i druge bolesti.

Testiranja su pokazala da guarana može da spreči rast Streptokoke mutans (Streptococcus mutans), bakterije koja izaziva dentalni plak i propadanje zuba, a kombinacija kofeina i sastojaka kao što su katehini i tanini pozitivno utiče na tretiranje ove bakterije i posledica koje nastaju njenim delovanjem.

11. Štiti oči od bolesti uzrokovanih starošću

Uobičajeno je da vid ispašta sa godinama, od čega stvari poput sunčeve svetlosti, loša ishrana ili cigarete mogu samo još više da ubrzaju taj proces. Pokazalo se da gurana može da sačuva vid, jer sadrži komponente koje se bore protiv oksidativnog stresa, faktora rizika koji najviše ima uticaja na razvoj bolesti oka, poput makularne degeneracije, katarakte i glaukome.

Istina koju vam niko neće reći o mršavljenju!
Kompanije troše milione evra da bi vam prodali svoje proizvode prepune hemije. Baš iz tog razloga nikada vam ovo neće spomenuti! Kliknite ovde da saznate više

Kako se suplementi sa ovom biljkom mogu upotrebiti za mršavljenje?

Tipično dodaci ishrani koji sadrže guaranu i mogu se kupiti u apoteci sadrže 800 mg ovog praha, pri čemu se suplement uzima obično pre obroka kako bi smanjio apetit, a samim tim i unos kalorija. Guarana se takođe ponaša kao diuretik, baš kao i kofein, što podrazumeva češće uriniranje, a samim tim gubitak težine, ali ne i masnih naslaga. Pošto guarana takođe utiče na rad srca i ubrzava metabolizam, sagoreva se više kalorija, ali dnevno ne biste smeli da prekoračite dozu od 3 g.

Nuspojave

Pošto deluje kao stimulans na centralni nervni sistem, očekivano je da može imati neprijatne posledice koje mogu varirati od osobe do osobe. Za neke ljude, dnevna doza od 800 mg može da bude previše, a još uvek nije ustanovljena koja doza je najoptimalnija i koja uopšte neće imati posledice za bilo koga. Tipični neželjeni efekti su kao i već pomenuti, nevolje sa spavanjem, uznemirenost, nervoza, drhtavica, glavobolja, bolovi u stomaku, mučnina itd., a kod nekih ljudi se može javiti zujanje u ušima, odnosno tinitus.

Rizici

Pored visokog pritiska i aritmije, prekomerno konzumiranje ove biljke može da izazove hipertenzivnu krizu kada reaguje sa određenim lekovima, naročito sa onima koji se koriste za tretiranje depresije. Takođe, guarana podiže nivo šećera u krvi, pa osobe sa dijabetesom, u slučaju da koriste ovaj preparat, moraju kontrolisati svoj unos jako pažljivo.

Ograničenja i upozorenja vezana za guaranu

Ono čega treba da budete svesni kada je u pitanju ova biljka jeste da je kofein njen najznačajniji sastojak, ali da se u odnosu na njega, o ostalim sastojcima uopšte ne zna toliko puno, pa se samim tim ni ne zna potpun kapacitet ove biljke.

Biljni ekstrakti imaju kompleksna pravila po pitanju doziranja, od čega zavisi njihov uticaj na ponašanje i fizionomiju, pa je moguće da veće doze kofeina maskiraju efekte drugih aktivnih sastojaka, i da bi, u formuli koja ne bi bila manipulisana delovali mnogo izbalansiranije.

Negativni efekti

Najveća porcija kritike i opreza koji se preporučuje kad je u pitanju guarana, se uglavnom odnosi na direktne posledice nastale od prekomerne konzumacije energetskih pića sa ekstraktom guarane. Najčešći simptomi nalikuju onim nastalim od predoziranja kofeinom, što uključuje:

 • Srčane aritmije
 • Insomnija
 • Glavobolja
 • Napadi
 • Anksioznost
 • Nervoza
 • Stomačna nervoza
 • Drhtavica

Takođe, verovatno vam je poznato da kofein može da izazove zavisnost, i to od većih doza. Trudnicama se posebno savetuje da ograniče unos guarane, zbog potencijalnih posledica po placentu, a pored toga, preveliki unos kofeina može da rezultira nastankom abnormalnosti kod deteta, ali i da poveća rizik od pobačaja.

A šta je tačno amazonsko oko?

Amazonsko oko je pre svega sintetički proizvod namenjen mršavljenju, a njegov glavni sastojak je biljka gurana. Dobio je ime po izgledu biljke koju sadrži, što smo već rekli, i po njenoj postojbini, u kojoj se na guaranu gleda pre svega kao na deo kulture, dok je kod nas mahom poznata po istoimenom energetskom piću.

Ideja da se guarana može efikasno koristiti u procesu mršavljenja potiče pre svega od amazonskih plemena, kao što se lako može i pretpostaviti, pre svega zbog uticaja kofeina na smanjenje apetita. Procenat kofeina u ovom preparatu iznosi od 3 do 7%, a pored sastava guarane, u njega su dodati i minerali natrijum, kalijum, kalcijum i magnezijum, a bogat je i vitaminom B1.

Kako se amazonsko oko koristi za skidanje kilograma?

Amazonsko oko pre svega, prvenstveno zahvaljujući svom sastavu, smanjuje apetit, što je osnovni preduslov da se kilaža stabilizue i da krene da se smanjuje. Takođe, kombinacija guarane i kofeina stimuliše ceo organizam jer se razlažu i po 6 sati, što istovremeno ubrzava i metabolizam.

Ono čega biste trebali da budete svesni pre korišćenja ovog, ili bilo kog drugog preparata jeste da ne postoji način da brzo smršate, jer to ne može nikako da vam donese dobro, već samo ozbiljno da vam našteti. Upravo iz ovog razloga se ohrabruje korišćenje ovog preparata u kombinaciji sa drugim materijama koje će podstaknuti vaše telo da sagore višak masnih naslaga.

Kada je u pitanju upotreba amazonskog oka, ona je sama po sebi prilično jednostavna. Preporučuje se da uzmete dve kašičice, ili 1 gram opraha, rastvorite u 2 dl vode, i tu kombinaciju pijete 4 do 6 puta na dan. Pritom, ovo nije jedini način da ga pijete, naprotiv, možete ga dodati u obrok, poput variva ili supe, ili čak u šejk ili sok od ceđenog voća. Kako god da odaberete da ga konzumirate, generalno se savetuje da se ne prelazi preporučena doza, da ne biste naškodili organizmu.

Amazonsko oko iskustva

Kada je u pitanju amazonsko oko dijeta, fizički trening, promena u načinu ishrane ili, u ovom slulaju, korišćenje ovog preparata samog po sebi, iskustva su različita, jer će svaka osoba individualno reagovati, i jedna stvar neće imati isti učinak na sve, bilo pozitivan ili negativan. Kao što smo već skrenuli pažnju, kad je u pitanju amazonsko oko, činjenica je da se preporučena doza ne sme prekoračivati, i da se mora pratiti uputstvo za upotrebu.

Loša iskustva su uglavnom imali ljudi koji su prekoračili dozvoljenu dnevnu dozu verovatno zato što su želeli brže da postignu željene rezultate, što uglavnom i jesu postizali, ali nauštrb svog zdravlja, poput mišićne atrofije i drugih komplikacija. S druge strane, iskustva ljudi koji su se držali preporučenih doza i uputstva su zaista pozitivna, i to pre svega ljudi koji nisu previše fizički aktivni, a uspeli su da postignu napredak povodom smanjenja telesne težine.

Procena je da amazonsko oko u roku od mesec dana skida i do 5 kg u proseku, ali to prvenstveno zavisi od vašeg stila života, odnosno od toga kako se hranite, koliko se krećete, i koliki problem sa težinom zapravo imate. Interesantno je da su najviše zadovoljni bili i ljudi koji su uporedo sa korišćenjem preparata bili i fizički aktivni, jer je amazonsko oko odličan stimulans i za rad mišića, pa probajte u svoju rutinu da uvedete i kardio vežbe, trčanje, vožnju biciklom, ili vežbe sa blagim opterećenjem.

Nuspojave i neželjena dejstva

Prema navodima stručnjaka, amazonsko oko nije otrovno, i ne sadrži toksine koji su na bilo koji način štetni po zdravlje. Utiče na sagorevanje masti zbog toga što 30g guaraning praha sadrži lipojevu kiselinu koja neposredno utiče na balans masti u organizmu, a, kao što smo već rekli, neželjenih dejstava će svakako biti ako prekoračite dnevnu dozu i ako se ne pridržavate iskustava.

Pored toga, nuspojave koje se mogu manifestovati su vezane za preveliki unos kofeina, i ispoljiće se uglavnom kao visok pritisak, srčane aritmije, jako preznojavanje, glavobolje, mučnina sa povraćanjem ili dijareja.

Upotreba ovog preparata se generalno ne preporučuje osobama koje imaju problema sa štitastom žlezdom ili bubrezima, ali ni onima koji su alergični na kofein. Takođe se nikako ne preporučuje trudnicama i dojiljama, iz razloga koje smo već pomenuli kad je generalno reč o guarani i njenim nuspojavama, kao ni tinejdžerima koji su još u razvoju.

Amazonsko oko cena i gde kupiti originalan proizvod

Kada je u pitanju amazonsko oko prodaja ovog preparata naprosto cveta i dostupan je na više mesta, a pogotovo na internetu gde ga lako možete poručiti, ali znajte da to nije preporučljivo i da možete naići na prevaru, pa se savetuje sav oprez prilikom intenet kupovine. Ako kupujete Amazonsko oko u apotekama, cena se obično kreće oko 2260 dinara po pakovanju, i mahom sve što je jeftinije od te cifre nije original, pa se ne zalećite prilikom kupovine. Preparat je takođe dostupan i preko zvaničnog sajta, kada ga možete kupiti i na popustu.

Kada počnete da koristite ovaj preparat, vašem organizmu će trebati nekih 20 dana da se privikne na guaranu, a preparat će vam trajati do dve nedelje, ako se pravilno dozira naravno.

Pošto se često poteže polemika da li je amazonsko oko prevara ili ne, da biste bili sigurni da kupujete originalan proizvod, naručite ga sa zvaničnog sajta, ili ga kupite u apoteci, jer će vam jedino tako biti zagarantovana ispravnost samog proizvoda.

Postoji veliki broj načina da smršate, i na vama je uglavnom da odaberete način koji vam najviše odgovara, odnosno vašem telu i zdravlju pre svega. Kod dijeta, treninga, preparata je uglavnom poenta da ih uz pomoć stručnjaka, naročito ako ne možete sami, prilagodite svojim potrebama i rezultatima koje želite da postignite.

Mišljenja su često oprečna oko toga koji je način najbolji za gubljenje kilograma, i da li je zdravo to uraditi ekstremno brzo, ali činjenica je da svaka osoba drugačija i da nekom može odgovarati naš preparat, a nekom kombinacija svih mogućih dijeta uz to. Naravno, uvek se savetuje određena doza opreza, naročito kada su u pitanju preparati poput amazonksog oka, kod kojih postoje tačno propisane doze kojih se treba pridržavati, jer su u suprotnom posledice neizostavne i od velikog rizika za zdravlje.

Uglavnom, ako ste u potrazi za savršenim metodom za mršavljenje, mi smo tu da vas posevetujemo oko bilo čega što vam je potrebno, vezano ili za djetu, režim ishrane ili preparat za mršavljenje.

Ljudi koji su koristili DietX preparat za mršavljenje

Napravljen je od posebnih biljaka koje podstiču mršavljenje: Hoodia, Garcinia, Guarana, Čia seme, Laneno seme, Kim, Zeolit i Eterično ulje.

Pomoći će vam da smanjite apetit, istopite masne naslage i uklonite celulit.

2019-04-18T00:45:16+01:00 14/09/2018|11 Komentara

11 komentara

 1. Bojana 23/04/2019 at 16:32 - Reply

  Koliko kosta amazonsko oko

  • admin 10/04/2022 at 22:49 - Reply

   Dobro veče Bojana,

   Nismo sigurni ali mislimo da Amazonsko oko više nije u prodaji. Ukoliko vas zanima preparat za brzo mršavljenje pogledajte DietX https://dietx.rs/preparat-za-mrsavljenje/

   Puno pozdrava!

   • Jasmina Miljković 10/04/2022 at 23:11 - Reply

    Dietx je ludilo!!! Odličan proizvod. Smršala sam 12kg za mesec i po dva dana. Hvala puno, svima vas hvalim!!!

    • Luna Marković 11/04/2022 at 16:05 - Reply

     Daaaaaaa, DietX mi je život spasio! Toliko sam postala depresivna i nervozna dok sam imala višak kilograma da nisam znala šta ću sa sobom. I bukvalno slučajno preko Google naletim na neki tekst gde se pominje DietX i naručim..

     Smršala sam 14kg za 50ak dana. Puno sreće svima koji su trenutno u procesu mršavljenja

     Sve naj. Pozz

 2. Maja 14/05/2019 at 09:49 - Reply

  Kako da poručim amazonsko oko…?

 3. Marina 03/07/2019 at 12:32 - Reply

  Koliko kosta i kako poruciti amazonsko oko?

 4. Sanja 18/05/2020 at 15:42 - Reply

  Hallo dali postoji negde da se nadje Mazonsko oko ???sve zovo sam sam pregledala i nema ga nigde ???

 5. Milan 20/05/2020 at 15:45 - Reply

  Koliko kosta ovo

  • admin 10/04/2022 at 22:52 - Reply

   Dobar dan Milane,

   Cena DietX proizvoda je 1995 dinara. Trenutno je na akciji.

   Amazonsko oko navodno više nije u prodaji.

   Srdačan pozdrav

Dodavanje komentara na tekst