//Hepato slim tablete za mršavljenje – sastav, dejstvo i iskustva
Da li znate da postoji mnogo bolje rešenje za mršavljenje nego što je dijeta?

Otkrivamo vam tajnu kako efikasno smršati za manje od 28 dana!

Nekoliko hiljada naših čitalaca je probalo da drži razne dijete o kojima smo pisali na sajtu. Neki su bili uspešni u tome a neki nisu. Svi znamo da uopšte nije lako odreći se hrane. Zato smo, posle više od 19 godina iskustva u svetu mršavljenja odlučili da svima zauvek pomognemo u borbi protiv kilograma! Ponudili smo potpuno novo rešenje i ono što je najbitnije svi se slažu sa činjenicom da su imali čak 4 puta brže i bolje rezulate koristeći ga.
Kliknite ovde da saznate više o čemu se radi!
P.S. Procenat zadovoljnih korisnika je impresivnih 99.5%!

Hepato slim tablete za mršavljenje – sastav, dejstvo i iskustva

Hepato slim tablete za mršavljenje postoje na tržištu već nekoliko godina. U ovom tekstu ćete saznati sve bitne informacije u vezi njih. Zdrava i čista jetra, kao i njena normalna funkcija razlaganja lipida (masti) od krucijalnog je značaja za vitku liniju i brz metabolizam! Ukoliko imate problem sa viškom masnih naslaga koji se teško skidaju, a probali ste razne dijetetske suplemente i režime ishrane – možda je vreme da proverite stanje jetre!

Hepato slim tablete za mršavljenje se reklamiraju kao proizvod sa kojim možete na prirodan način da regulišete telesnu težinu i očistite umornu jetru od materija štetnih po nju – pomoću njihove tehnologije koja je spojila zdravije sastojke u jednostavne tablete. Ali prema iskustvima korisnika, DietX preparat za mršavljenje iz Južne Amerike je ipak najpopularniji proizvod na tržištu i ima više od 10.000 zadovoljnih kupaca.

U svojim promocijama Hepato slim navodi da štiti ćelije jetre od nagomilavanja toksina. Njih u telo unosimo lošom ishranom, alkoholom, kofeinom i cigaretama. Hepato slim će vašu jetru zaštititi od slobodnih radikala koji narušavaju njeno zdravlje. Oni vama osim viška kilograma mogu prirediti i zahtevnije “probleme”.

Šta je Hepato slim i kako deluje?

Redovna upotreba Hepato Slim kapsula doprinosi uravnoteženju funkcija i regeneraciji jetre, i to putem eliminacijie toksičnih materija iz njenih ćelija. Normalizacija rada jednog ovako vitalnog organa i njen optimalno dobar rad u metabolizmu lipida može odrediti naše zdravlje u budućnosti, a ne samo brzinu kojom mršavimo.

Štetno delovanje slobodnih radikala doprinosi redegradaciji tkiva ionako umorne jetre, što tokom dužeg izlaganja toksinima može imati za rezultat ozbiljna oboljenja jetre koja se često rešavaju isključivo transplantacijom.

Ne bismo trebali da  čekamo da jetra strada, ako joj možemo na vreme obezbediti kvalitetan suplement koji brine o njenom stanju i zdravlju.

4 puta EFIKASNIJE i BRŽE rešenje od Hepato slim kapsula je DietX preparat za mršavljenje iz Južne Amerike

Pre nego što uđemo u detaljniju priču oko Hepato slim kapsula moramo nešto da vam objasnimo.

DietX

Kroz ovaj tekst o Hepato slim kapsulama sigurno tražite neko brže i lakše rešenje za problem sa viškom kilograma. Možda nemate vremena ili volje da se posvetite raznoraznim dijetama koje smo opisali na našem sajtu. Možda su vam te dijete naporne, a možda takođe nemate ni mogućnosti da idete na redovne treninge.

Iako ste rešili da izgubite kilograme pomoću Hepato slim kapsula, naša iskrena preporuka vam je da ipak probate preparat za mršavljenje DietX . On je brzo i jednostavno rešenje. Pritom je čak 4 puta efikasniji i zdraviji jer se pravi od biljaka iz Južne Amerike, u državi Peru. Sve druge kapsule i tablete prave se u labaratorijama pomoću komplikovanih hemijskih procesa koji mogu veoma da štete vašem organizmu. O tome će biti dosta reči u donjem nastavku teksta. Odvojite 3 minuta i pročitajte ovde detaljnije informacije o DietX preparatu za mršavljenje >

Pomozimo jetri da bude zdrava i čini nas zdravim

Hepato slim tablete bi trebalo da povećaju jetrin metabolizam lipida i ujedno doprinesu održavanju normalnog nivoa glukoze (šećera) u krvi. Jedino uravnotežena funkcija enzima za njegovo razlaganje u jetri može rezultirati eliminacijom svih toksičnih materija koje smo nagomilali lošim životnim navikama i bespotrebnim kalorijama.

Čineći jetru zdravom, a njene enzime funkcionalnim i “na broju” Hepato slim uspešno dovodi do željene težine. Takođe, uspešno i dugoročno održava novopostignutu kilažu, bez razočaravajućeg Yo-Yo efekta!

Delovanje Hepato slim tableta za zdravlje jetre i zdravu kilažu

Hepato slim za jetru ima mnogostruke dobre učinke, ali je njegova nadmoć u održavanju normalne funkcije u metabolizmu lipida daleko čuvena i prepoznata od strane lekara i ljudi koji imaju problem sa unazađenom funkcijom jetrinog tkiva.

Lipidni metabolizam je veoma promenljiva kategorija koja umnogome zavisi od potrebnog nivoa jetrinih enzima koji će masti unete putem hrane razgrađivati, a ne taložiti na “kritičnim” reigijama na telu.

Enzimski lipidi u jetri su, poput ugljenih hidrata, sastavljeni su od ugljenika, vodonika i kiseonika. Klasifikovani su u samo jednu grupu, ali tri podvrste. To su jednostavni lipidi, složeni lipidi i derivirani lipidi. Za svaku vrstu potreban je drugačiji metabolizam i drugačiji soj enzima kako bi ih razložio.

Hepato slim pomaže u bržoj razgradnji triglicerida

Jednostavni lipidi sastavljeni su od triglicerida, a  neki ih još nazivaju i neutralne masnoće. Samo oni se uz kombinaciju tri masne kiseline vezuju za molekule glicerola. Većina masti koje unosimo putemishrane (98%) su trigliceridi, i u tom obliku se skladište i u našem telu.

Druge, “slobodne” masne kiseline, koje tkiva našeg tela preuzimaju iz cirkulacije i koriste za dobijanje energije, prvenstveno nastaju razgradnjom triacilglicerola u masnom tkivu i VLDL-u iz jetre.

Bez bojazni od kardiovaskularnih oboljenja – samo uz Hepato slim

Hepato slim je tu da olakša normalnu funkciju jetre tako što pomaže u održavanju metabolizma lipida i razgradnje triglicerida. Poremećaj ove funkcije dobro je poznat osobama koje boluju od nekoliko tegoba. To su visok krvni pritisak, zamašćena krv i slična kardiovaskularna stanja uzrokovana gojaznošću ili nepravilnom funkcijom jetre.

Hepato slim na ovaj način štiti njene same ćelije od nastanka i delovanja slobodnih radikala. Takođe dobrinosi i regeneraciji hepatocita!

Sa druge strane, povećavanje metabolizam lipida doprinosi održavanju, i normalnom nivou glukoze u krvi što u svim slučajevima, osim dugoročno dobrog zdravlja, označava i manje masnih naslaga na telu i normalnu telesnu težinu.

Ne počinjite sa Hepato slim preparatom za mršavljenje dok ne pročitate ovaj tekst >>

Kliknite ovde i saznajte zbog čega više od 75% dijeta i tableta za mršavljenje nije uspešno!

Hepato slim sastav i primena

Naše Hepato slim kapsule za regulaciju rada jetrinih enzima i varenje, dolaze u  pakovanju od 30 komada. To je dovoljno za 15 dana korišćenja. Hepato slim kapsule za jetru primenjuju se dva puta dnevno. Uzimaju se pre obroka i uz veliku količinu tečnosti (najbolje vode ili biljnog čaja).

Jedna Hepato slim kapsula sadrži za jetru blagotvorni ekstrakt silimarina, holin, kurkumu, crni biber i dodatak hroma. Svi ovi sastojci odavno su poznati naučnicima kao odlični saveznici zdravlja jetre i dobrog varenja – sastojke neophodne za održavanje zdravlja jetre, dobro varenje i na kraju – brz metabolizam i usvajanje hranljivih mikronutrijenata iz hrane, kao što su proteini, masti i ugljeni hidrati.

Silimarin iz ploda badelja – regeneracija hepatocita

Silimarin u Hepato slim tabletama potiče iz ploda badelja, ili mlečnog čkalja. U tabletama se nalazi u količini od 150,0 mg. Silimarin štiti ćelije jetre od štetnog delovanja slobodnih radikala i doprinosi regeneraciji hepatocita oštećenih alkoholom, zasićenim mastima iz brze hrane, metaboličkim opterećenjem, drugim, nezdravim navikama pa ćak i nekim vrstama otrova.

Upravo najveća zastupljenost silimarina u Hepato slimu za jetru čini ove tablete prirodnim lekom. On ublažava simptome poremećaja funkcije jetre, i ublažava zapaljenska stanja mekog tkiva.

Holin (vitamin B4) – održava normalnu funkciju jetre i metabolizam masti

Hepato slim za jetru sadrži 82,5 mg holina ili vitamina B4 koji dokazano pomaže održavanju normalne funkcije jetre i normalnog metabolizma lipida i homocisteina

Holin je jedna od onih krucijalnih supstanci u telu. Njen zadatak je da preradi, razblaži i trasportuje molekule masti iz jetre i drugih organa. Smatra se da je upravo nedostatak holina (ili vitamina B4) “zaslužan” za nakupljanje masnoća u jetri i konačne gojaznosti.

Kurkuma – održava normalan nivo glukoze u krvi

Hepato slim tablete sadrže 30,0 mg kurkume koja ima povoljan efakat na zdravlje jetre i pomaže održavanju niovoa glukoze u krvi. Savremena istraživanja pokazuju da korišćenje kurkume može biti odlična preventiva, ali isto tako može biti i lek za masnu jetru!

Iako je ovaj začin kod nas nepravedno zapostavljen, činjenice da kurkuma podstiče telo da se oslobodi nagomilanih masti i svari ih odmah po unošenju, čini jetru zdravom bez nepotrebnih masti nagomilanih u njoj.

Crni biber – povećava metabolizam lipida (masti)

Plod crnog bibera povećava metabolizam lipida. Ovo je još jedna od karakteristika ovog nezamenjivog začina koji su se u prošlosti zlatom plaćali. Međutim, u Hepato slim tabletama, crni biber se nalazi u količini od 5,0 mg, a tu se našao zbog svoje jedinstvene komponente – piperina.

Piperin povećava apsorpciju vitamina A i C, selena, beta-karotena i drugih lekovitih materija popravljajući opšte zdravlje. On stimuliše receptore čula ukusa i povećava lučenje hlorovodonične kiseline u želucu, utičući povoljno i na varenje.

Pored toga, u omotaču zrna crnog bibera nalaze se fitonutrijenti koji pomažu razgradnju masnoće u jetri, a s obzirom na to da je i diuretik i diaforetik – crni biber podstaknuće i izbacivanje toksina iz organizma.

Hrom – doprinosi normalnom metabolizmu mikronutrijenata

Hrom je izuzetno važan mineral koji se u ljudskom organizmu nalazi u veoma malim količinama. Zato ga je potrebno nadoknaditi kvalitetnom suplementacijom. Hrom u Hepato slim kapsulama nalazi se u količini od 20,0 mg i deluje tako što pomaže metabolizam glukoze, reguliše nivo insulina i održava zdrave nivoe masti u jetri.

Istina koju vam niko neće reći o mršavljenju!
Kompanije troše milione evra da bi vam prodali svoje proizvode prepune hemije. Baš iz tog razloga nikada vam ovo neće spomenuti! Kliknite ovde da saznate više

Hepato slim iskustva

Ukoliko smo na vreme prepoznali suštinu problema i koren naše gojaznosti, ne bi trebalo da bude teško da jedan ovakav problem i rešimo.

Makoliko višak kilograma može da bude ozbiljan problem (ne gledajući fizički izgled već stanje unutrašnjih organa), obradovaće vas činjenica da je on i lako rešiv uz kvalitetan preparat za mršavljenje.

Kada je u pitanju prirodni suplement kao što je Hepato slim iskustva zadovoljnih korisnika najbolja su vam preporuka da i vi otpočnete fazu promene i dugoročno se posvetite svom zdravlju, brinući o organima za varenje.

Ako ste spremni za promenu, DietX proizvodi su takođe tu da učine svaku dijetu lakšom i lepšom, da vas dovedu do idealne linije u najkraćem periodu i promene vam život nabolje! I to ne bilo kako već na sasvim prirodan način! Uz Dietx proizvode lako i efikasno možete ubrzati metabolizam i zaboraviti na ideju o povraćaju kilaže.

Ne morate čekati leto ili bilo šta drugo za postanete najbolja verzija sebe! Dietx je tu da vam svojim delotvornim preparatom za mršavljenje ili planovima ishrane pomogne i pruži podršku. Ukoliko imate pitanja o našem specijalnom preparatu, ne oklevajte da nam se obratite. 

Živite zdravo i vodite računa o svom zdravlju tako što ćete olakšati telu da vam služi!

Ljudi koji su koristili DietX preparat za mršavljenje

Napravljen je od posebnih biljaka koje podstiču mršavljenje: Hoodia, Garcinia, Guarana, Čia seme, Laneno seme, Kim, Zeolit i Eterično ulje.

Pomoći će vam da smanjite apetit, istopite masne naslage i uklonite celulit.

2022-01-29T03:42:25+01:00 25/11/2020|9 Komentara

9 komentara

 1. Radmila 22/10/2021 at 21:51 - Reply

  Koloko dugo se sme koristiti HEPATO SLIM?

 2. Erika Cincak 02/01/2022 at 15:00 - Reply

  Dali Moze koristiti dijabeticari
  Dali Povecava secer

 3. dusica 20/03/2022 at 20:15 - Reply

  dali smem da pijem hepato slim ako imam ciste na jajnicima

 4. Tamara Marić 11/04/2022 at 10:49 - Reply

  Koristila sam Hepato Slim ali nikakve rezultate nisam postigla… takođe sam koristila i mnoge druge proizvode ali ništa… i onda sam slučajno tražeći na Google pretrazi tuđa iskustva za Hepato slim tablete naišla na DietX koji mi je jedini pomogao…

  DietX mi je pomogao da smanjim apetit i istopim masne naslage… trenutno sam zaodovoljna sa kilažom, postigla sam svoj cilj…

  • Jovan Balaban 11/04/2022 at 11:38 - Reply

   I ja sam svuda na internetu pročitao da DietX pomaže… gde to može da se poruči? Hteo bih da skinem 7-8kg pre leta

  • admin 11/04/2022 at 11:48 - Reply

   Dobar dan Tamara,

   Mnogo nam je drago da ste zadovoljni sa DietX preparatom i da ste se rešili suvišnih kilograma.

   Puno pozdrava od DietX tima

 5. Milica 12/02/2023 at 10:44 - Reply

  Koristim Dietx vec 15 dana,skinula sam vec oko 5 kg.Zadovoljna aam.Smanjio mi se i apetit.Sve najbolje.

 6. Ljiljana 12/05/2023 at 13:04 - Reply

  Zasto se Hepato slim ne sme koristiti ako imate ciste na jajnicima?

Dodavanje komentara na tekst